KAYSERİ / KOCASİNAN - HACI ÖMER-AYTEN TEPECİK İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında okulumuzda video gösterimleri, ders içi  bilgilendirmeler ve pano hazırlama etkinlikleri yapıldı.

Mrt

Okulumuz 6 - A sınıfı öğrencilerinden Esra PEKÖZ 2 Mart 2018 Cuma günü yapılan "İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması" ´nda  bölge 3. sü olarak hepimizi gururlandırmıştır. Hacı Ömer-Ayten Tepecik İmam Hatip Ortaokulu olarak kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Değerler eğitimi kapsamında öğrencilere saygı, sorumluluk, temizlik, yardımlaşma ve dayanışma, sevgi, vatanseverlik, sabır, adalet, hoşgörü,  güven, vefa, empati, kanaatkarlık, doğruluk ve dürüstlük gibi kavramlar anlatılıyor. Öğrenciler, değerler eğitimi kapsamında sınıf içi ve dışında katıldıkları etkinlikler ile, hikaye okuma-tamamlama, video izleme gibi aktivitelerle kişisel farklılıkları görmeyi, saygı duymayı, incitmeden sorun çözmeyi, sevgi sözcüklerini kullanmayı, kendilerine güvenmeyi ve daha pek çok değeri öğreniyor.

Mrt

8 Mart 2018 Perşembe Günü okulumuz konferans salonunda "Cambaz ve İllüzyonist Maske Gösteri Ekibi" öğrencilerimize eğlenceli bir gösteri yaptılar.

Ock

EVİN OKULA YAKINLAŞMASI VE DEĞİŞEN ANNE-BABA ROLLERİ PROJESİ KAPSAMINDA BİR DİZİ SEMİNER VERİLDİ.