KAYSERİ / KOCASİNAN - HACI ÖMER-AYTEN TEPECİK İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

Okulumuz öğretmenleri ile sinema etkinliği yapılmıştır.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü sebebiyle okulumuzda kutlamalar düzenleyen tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

22 Kasım 2018 Perşembe Günü okulumuz öğrencilerine  Kayseri BYZ Garage Alışveriş Merkezi   Cinemarine sinema salonlarında sinema gösterimi etkinliği düzenlendi. İlk kez sinema deneyimi yaşayan öğrencilerimizin Yüzlerindeki mutluluk herşeye değerdi. Emeği geçenlere teşekkür ederi.

Ekm

Okulumuz robotik kodlama konusunda ilgili ve istekli öğrencileri 18 Ekim 2018 de düzenlenen Robotik Kodlama Sergisi 'ne katıldı.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalar, şiirler, halk oyunları ekibimizin gösterisi ve de birbirinden eğlenceli yarışmalarla geçen törene tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, okul idaremiz, velilerimiz ve ilçe halkı katıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliği kapsamında okul etkinliklerimiz tüm hızıyla sürmektedir. 19 Nisan 2018 Perşembe günü okul bahçemize kurulan Kayseri Spor A.Ş. parkurunda dilediğince sportif etkinlikler yaparak eğlenen öğrencilerimizin mutlu gününden kareler aşağıdadır. Resimlerin devamı için https://galeri.sporaskayseri.com/spor-as-bizim-okulda-detay/erkilet-haci-omer-tepecik-ilkokulu  adresine tıklayabilirsiniz.

Nis

Kocasinan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri okulumuz öğrencilerine " hazır  gıdalar " konulu seminer verdi.

Nis

Deniz Feneri Derneği-Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen ´´İyilik Okulu´´ projesi kapsamında toplam 10 adet "İyilik Kumbaram" sınıflarımıza dağıtılmış olup projeye desteğimiz tüm hızıyla sürmektedir. Öğrencilerimizde  iyilik, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma bilinci oluşturmak amacıyla katılım sağladığımız projeye desteklerinden dolayı tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri Miraç Kandili münasebetiyle program düzenledi. Programın ardından öğrencilerimiz arasında hediyeleşme etkinliği ve kandil simiti dağıtımı yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür eder bu mübarek gecede tüm islam aleminin dualarının kabul olmasını dileriz.

Nis

10 Nisan 2018 Salı günü okul bahçesinde öğrencilerimiz sosyal etkinlikler kapsamında XD Sinema gösterisini izleyerek keyifli anlar geçirdiler. Onların bir gülümsemesi herşeye değer.

Nis

Kocasinan Belediyesi işbirliğinde okul bahçemizi ağaçlandırmak ve öğrencilerimize doğa sevgisi, doğayı koruma bilinci yerleştirmek amacıyla ağaç dikme etkinliği yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi´nin 103. yıldönümü okulumuzda düzenlenen programda coşkuyla kutlandı. Programda günün anlam ve önemini anlatan yazı ve şiirler okundu, okul panosu düzenlendi. Programın ardından derslerde öğrencilerimize Çanakkale Türküleri dinletildi ve Çanakkale Belgeseli izletildi.

Mrt

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla 12 Mart 2018 Pazartesi Günü anma programı  düzenlendi. İstiklâl Marşı'nın TBMM'de kabulünün 97. yılı dönümü dolayısıyla düzenlenen programa okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Nis

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının, Afete Hazır Türkiye projesi kapsamında Afete Hazır Okul Eğitimleri kapsamında ilk 72 Saat Temel Afet Bilinci Eğitimi 17 Ekim  -  06 Kasım 2017 tarihleri arasında öğrencilerimize verilmiştir.

Mrt

Recep Ayı ile başlayan, Şaban ile devam eden ve Ramazan Ayı ile sona eren 3 aylar 19 Mart 2018 tarihinde Receb ayı ile birlikte başladı. 22 Mart 2018 tarihinde Regaib Kandili, 13 Nisan 2018 tarihinde ise Miraç Kandili idrak edilecek.

17 Nisan 2018 tarihinde Şaban ayı başlayacak ve 30 Nisan 2018 tarihinde Berat Kandili idrak edilecek. 11 ayın sultanı olarak bilinen Ramazan ayı ise 16 Mayıs 2018 tarihinde idrak edilmeye başlanacak. Ramazan Bayramı ise 15 Haziran´da kutlanmaya başlanacak

"Ya Rabbi, Receb ve Şabanı bizler için mübarek kıl ve bizi Ramazana eriştir"