KAYSERİ / KOCASİNAN - HACI ÖMER-AYTEN TEPECİK İMAM HATİP ORTAOKULU

0(352) 503 40 47
ERKİLET OSMANGAZİ MAH. SEYYİT BURHANETTİN BLV. NO30 KOCASİNAN/KAYSERİ
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek, çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli : SABAHÇI OLARAK İMAM-HATİP ORTAOKULU , ÖĞLECİ OLARAK İLKOKUL BİNAYI KULLANMAKTADIR.
Saatler
07:20 - 12:55 Çarşamba günleri 8 Ders yapılmakta olup okul çıkış saati 13.40 ´tır.
Ulaşım
ERKİLET OSMANGAZİ-ORTAYOL OTOBÜSLERİ.HER 20 DAKİKADA BİR İŞLEMEKTEDİR.AYRICA ERKİLET BULVARINDAN GEÇEN OTOBÜSLERE DE BİNİLEBİLİR.
Erkilet Osman Gazi Mah. Seyyid Burhaneddin Cad. No: 30 Kocasinan/KAYSERİ
7 KM